Ring til os på 97 12 08 96
Ring til os på 97 12 08 96

Jern

Ved at genbruge jern, skåner vi sammen miljøet. Hos Vesterbro Produkthandel genanvender vi alt det jern og metal, vi modtager. Vi modtager jern og metal fra både private, erhverv- og landbrugsvirksomheder. Alt jern bliver bearbejdet i vores procesanlæg, som neddeler jernet i mindre stykker. Det bliver altså klippet i stykker, og neddelt til det, vi kalder for en færdigvare. Herefter bliver jernet eksporteret til stålværker i Europa, hvor metallerne primært bliver eksporteret til fjernøsten. Alt dette sørger vi for – vi har blot brug for ‘råvaren’. Denne såkaldte ‘råvare’ får vi leveret fra dig, og du afregnes efter gældende dagspris. 

Alt jern og metal kan indleveres til os. Uanset om det er gammelt eller nyt jern. Vi står for kvalitets-opdelingen, og dermed også for, at du får den rigtige pris for det indleverede materiale. Dette besidder vi mange års erfaring i, og du som kunde hos os er derfor sikret den rette afregningspris. 

 

Ønsker du en vurdering af dit jernskrot, inden du bestemmer dig for at indlevere det til os, er dette også en mulighed. Vi ønsker blot, at vi sammen sørger for at få genanvendt så meget som muligt, for at skåne miljøet. Dette giver os også mulighed for at vurdere om der er tale om miljø-problematisk jern- eller metalaffald. I dette tilfælde kræver dette et særskilt tilbud. 

 

Prisen på dit skrot skal være fair for både dig og for os. Kontakt os derfor gerne allerede i dag for en vurdering af skrottet. 

Du er velkommen til at indlevere jern og metal hos os i Herning. Men ønsker du, at vi afhenter skrottet, er dette også en mulighed. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dette – eller eventuelt læse mere på siden ‘Afhentning’. 

Rød kran som samler skrot
Medarbejder i kran
Tømning af skrot container

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os allerede i dag, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.