Ring til os på 97 12 08 96
Ring til os på 97 12 08 96

Skrot

Skrot er ikke bare skrot. Alt kan skrottes – det er bare et spørgsmål om hvordan. Vi er behjælpelige med hele processen fra tanke til handling. 

Opsamling af skrot med kran

Er din bil ikke længere noget værd?

Det er vi bestemt ikke enige i. Din bil har altid en værdi. Denne værdi kommer dig til gode – skattefrit – når du afleverer din udtjente bil til skrot hos os. Alternativt afhenter vi også gerne bilen. Ring gerne til os for at høre nærmere om dette, samt hvad din bil er værd. Herfra er det din beslutning, om du ønsker at køre bilen til skrot.
Vi sikrer en miljørigtig skrot-proces af bilen efter forskrifterne, så du ikke længere behøver at bekymre dig om køretøjet.

Har du noget gammelt jern ?

Hos Vesterbro Produkthandel spiller det ingen rolle, hvorvidt vi taler om gammelt eller nyt jern. Vi opkøber begge dele, og behandler dette. Det vil sige, at vi klipper og skærer jernet, så vores aftagere kan få mest muligt ud af dette. Vi afhenter gerne, men du er også meget velkommen til at levere jernet på vores adresse i Herning.

 

Har du både jern og metal, du gerne vil af med, er det intet problem. Vi køber også alle former for metalaffald, og forarbejder disse efter vores aftagers ønsker. Vi har en en høj miljøstandard i firmaet som gør, at vi løbende udvider vores aftagermarked og sikrer dig den bedste pris for dit skrot. Drejer det sig om miljø-problematisk metalaffald, er du velkommen til at kontakte os om dette, da disse udføres efter særskilte tilbud.

Skrot metal

Hvorfor skal vi købe dit skrot?

Vi er miljørigtige

Hos Vesterbro Produkthandel er vi ISO 14001 certificerede. Dette betyder, at du trygt kan lade os genanvende dit skrot.  

Vi afhenter dit skrot

Er det besværligt at levere det hele til os? Der er ingen grund til bekymring – vi afhenter gerne det hele hos dig.

Jern og metal

Vi opkøber både jern og metal i alle afskygninger. Kontakt os gerne for at høre mere herom.

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os allerede i dag, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.