Ring til os på 97 12 08 96
Ring til os på 97 12 08 96

Om os

Vesterbro Produkthandel har eksisteret siden 1957, og vi har levet af tilfredse kunder lige siden.

Grundstenen

Vesterbro Produkthandel blev grundlagt i 1957, hvor Irmand Nielsen fik sit næringsbrev til handel med brugte genstande såsom eksempelvis jern, pap, papir og klude. Dette næringsbrev blev udstedt af politimesteren i Herning. 

Dengang var adressen Ringkøbingvej 26. Her befandt sig et lille lagerlokale til pap og papir. Allerede året efter stiftelsen af firmaet, flytter man adresse til Ringkøbingvej 44 til et nyt lagerlokale med tilhørende plads til jernskrot. 

Først i 1965 flytter man virksomheden uden for Herning til Granvænget, som er virksomhedens adresse i dag. I 1974 skiftede virksomhedens selskabsform til et anpartsselskab, hvor sønnerne Allan og Kurt Nielsen blev anpartshavere.

Efter faderens død i 1998, drev brødrene familieselskabet frem til 2011, hvor selskabet blev omstruktureret. Det betød, at virksomhedens ledelse blev overtaget af Poul D. Nielsen, Kurt Nielsen, Allan Nielsen og Kasper Nielsen (3. gen). I 2022 udtræder Kurt Nielsen efter 50år i firmaet og Martin Eriksen indtræder.

Vesterbro Produkthandel er i dag en moderne genvindingsvirksomhed, der lever op til alle miljømæssige krav fra myndighederne.

Vi er i dag i besiddelse af det mest moderne udstyr til behandling af jernskrot og metaller, hvilket betyder at jern og metal klargøres til vores aftagere, hvilket fortrinsvist er støberier og smelteværker i store dele af verdenen. 

Med over 65 års erfaring i branchen ved vi, at det kræver tillid blandt kunder og samarbejdspartnere at kunne eksistere som forretning, og netop derfor er dette en stor del af fundamentet i Vesterbro Produkthandel. 

Vores værdier

VPH medarbejder som holder ved lastbil

Kundefokus

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig behandlet på bedste vis. På den måde sikrer vi tilliden til, at vi igen kan varetage opgaven næste gang, der skal skrottes. 

Grøn kran som samler skrot

Rettidig omhu

Vi har eksisteret siden 1957, og vi gør, hvad vi kan for at forretningen fortsat skal eksistere i mange år endnu. Det er vigtigt for os at tage omhyggelige beslutninger, der både beskytter forretningen – men som også kommer vores kunder til gavn. 

Medarbejder på skrotplads

Troværdighed

Vi har høje forventninger til os selv, når vi kalder os eksperter i at imødekomme kundens behov, samt at håndtere alle former for skrot forsvarligt. Det er altafgørende, at vores kunder kan stole på os. 

Vesterbro Produkthandel arbejder med cirkulær økonomi og grøn omstilling, hvilket betyder, at vi er med til at regulere affald til genanvendelse indenfor vores branche. 

Med udgangspunkt i den globale økonomi og den stigende befolkning i verden vil den samlede efterspørgsel have en stor betydning i ressourceforbruget. Med det sagt, er den hidtidige kultur om at købe og smide væk ikke bæredygtig i det lange løb. Cirkulær økonomi er en måde at sikre en bedre forvaltning af jordens ressourcer, hvilket vil indebære, at det økonomiske kredsløb vil opnå den højest mulige værdi, længst muligt. Med cirkulær økonomi vil der være mulighed for at mange produkter, som ellers ville være endt som affald vil indgå i værdikæden og tilgå produktionen igen.

 

Eksempelvis ved at genanvende jern frem for at udvinde jernmalm, vil man opnå en besparelse på mange procenter, hvilket også vil reducere CO 2-udslippet markant.

 

Vi er ISO 14001-certificeret, hvilket betyder at vi sikrer, at vi overholder vores egen miljøpolitik, samt at vi fastsætter et ambitionsniveau for at nå vores miljømål.

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os allerede i dag, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.